lauantai 19. toukokuuta 2012

Nopsa tokon Evl:ssä....

Kylläpä nyt tapahtumia piisaa, no kyllä se taas rauhoittuu tämä mun blogi kirjoittelu kun ei isompia tapahtumia ole  tai juoksentelen pitkin metsiä milloin jälkiä polkien tai viestiä juoksuttaen tms=D. Mennäänpäs nyt itseasiaan, siis tänään korkattiin Noppelin kanssa tokossa kuninkuus luokka naapuri kunnassa Sotkamossa, ja meitä tuomaroi leppoisa Allan Aula ;D. Olen hirmu tyytyväinen nuoren koiran toimintaan, ja jo aika varmoihin suorituksiin vaikeissa liikkeissä, mutta vielä on parannettavaa, jos halutaan tehdä TÄYDELLISIÄ suorituksia!!
Tässä pisteet osa-alueittain:

1. Istuminen ryhmässä 10
2. Paikalla makaaminen häirittynä 10
3. Vapaana seuraaminen 8,5 (jäi ihmeellisesti parissa kohtaa käännöstä mun selän taa seisomaan kun olisi pitänyt perusasentoon tulla...)
4. Zeta 10
5. Luoksetulo 9 (ennakoi sivulle siirtymisen)
6. Ruutu 10
7. Ohjattu nouto 10 (saatiin vasen noudettavaksi, ja meni hyvin vaikka ruutu oli houkuttimena)
8. Metallin noutaminen hyppäämällä 10
9. Tunnistusnouto 0 (käytti väärää kapulaa hetken suussaan, liekö tuuli painanut oman tuoksun sen lähelle, ja huomasi kuitenkin virheensä, ja etsi omansa tuoden sen hienosti)
10. Kauko-ohjaus 8 (liikkuri näytti SEISO käskyä ja mä käskin niin, mutta kun mun käsky siihen on NOUSE, niin eihän VIISAS Nopsa sellaisia tottele, ja jouduin antaan uuden käskyn)

Loppu pisteet 273,5 ja sijoitus 2.1 kommentti:

  1. Onnea taitavalle parivaljakolle kuninkuusluokan upeasta korkkauksesta! :)

    VastaaPoista