sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viestikoe 7.7 Joensuussa...

Ilmoitinpa Noppiksen hetken mieli johteesta viestikokeeseen, oli tiedossa että juoksu voi alkaa hetkenä minä hyvänsä, ja meidän treenit nyt on ollut vaan sellasta mutu-tuntumalla tehtyä kun lajista ei vielä kauheasti tietoa.
Nopsalla on ollut tässä harjoitellessa useita eri apuohjaajia, mikä ei koiruutta kyllä ole haitannut pätkääkään. Tuntuu vaan siltä että metsäpäässä voi olla kuka vaan, mutta mamman pitää olla siellä mistä ei liikuta minnekään;D. Avoimuus on kyllä plussaa tässä koirassa, kun se juoksee vieraiden ihmisten luo, ja se juoksemisen riemu...
Startattiin Pirkon(joka valikoitui tällä kertaa appariksi toiseen päähän)kanssa la aamuna 6.30 kohti Joensuun Pärnävaaraa..Keli oli jo aamusta hurjan helteinen, huoh..tiesi koiralle rankkaa päivää..
Viestin juoksuttaminen oli vuorossa ensimmäisenä, kun oli tarkistukset yms tehty..Hirveällä jännityksellä jäin katsomaan kun Pirkko kera muiden koirakoiden lähti kohti B-pistettä n.1 km päähän...Ensimmäisenä tupsahti tulla A-pisteelle bortsu-uros, sitten belgipoika ja sittenpä sinne saapuikin jo Noppis, vitsi mikä fiilis kun toinen selviytyi taipaleesta kunnialla. Viimeisenä juoksi porokoira, niin kaikki koirat oli ekasta etapista selviytyneetkin läpi..
Levähdys tauko hetken ja sitten koiruudet taas taipaleelle, nyt olikin haasteena selvitä vielä lisäksi 300m jäljestys osuudesta kun apuohjaajat siirtyivät pisteeseen C.
Nopsa oli todella täpinöissään, ja ei meinannut oikein kunnolla seurata minua lähtöpaikkaan, ja Vie-käskyn jälkeen lähti hurjaa vauhtia kiitämään, ja niinhän siinä kävi että perille meni..JIPPIIII!!! Vähäkö olin onnessani jo tässä vaiheessa.Viestiltä täydet pisteet 170..
Tunnelma metsässä oli kilpailijoiden kanssa tosi mahtava, ja sain roppakaupalla vinkkejä tuleviin harjoituksiin!
Seuraavana vuorossa tottis osuus todella kuumalla kentällä jonne aurinko porotti täysillä..Muuten ihan kelpo suoritus, mutta hypyissä tuli pienet työtapaturmat ja loppu pisteet 83..Tuomari arvosteli Erinomaiseksi seuruun, luoksarin, tasamaanoudon, eteenmenon ja paikkamakuun..
Lopuksi mentiin esineruutuun, ja se tarvittava yksi esine nousi aika vauhdikkaasti, ja pisteitä tästä täydet 30.
Loppu pisteiksi tuli 283, saatiin luokkavoitto,koulari VK1  sekä päivän PARAS tulos=D!! Olen huikean onnellinen ja tyytyväinen Nopsan suorituksiin kaikissa osa-alueissa!!!
SUURI KIITOS Minnalle, Niinalle, Riikalle ja Pirkolle  jotka olette olleet apuohjaajana harjoituksissa, ilman teitä ei olisi tätä tulosta.
1 kommentti:

  1. Jeskamandeera!
    Tehän olette joka lajissa monitaitureita, miljoonasti onnea!
    Toivottelee pikkusisko Manna ja muu lauma kera ruokkijansa

    VastaaPoista