perjantai 9. marraskuuta 2012

Viestikoe 4.11

Lähettiin sitten Nopsan ja Niinan kanssa kokeilemaan että onko mitään saumoja suorittaa Avo-luokan viestikoe, kun maasto harjoittelua oli NIIIIN vähän takana. Tiesin että tottis on ehdottomasti vahvin osa-alueista, kun sitä kuitenkin tulee eniten harjoiteltua.
Olosuhteet oli mielenkiintoiset kun lunta oli jo maassa jonkin verran, ja kisamatkan satoi sekä räntää että välillä vettäkin,  aikas arktiset oli siis olosuhteet. Kerrankaan ei helle ja itikat olleet haittana, se oli ainkin positiivista;D.
Aamulla aloitettiin tottiksella, joka menikin mallikkaasti, jotain pientä piste menetystä mm. liian tiivis eteentulo luoksarissa, kosketti mennen tullen hyppyä, ja kaatui polvilleen tullessaan ja suorastaan kynti maata, mutta kapula pysyi kuin pysyikin suussa=D. Pisteet kuitenkin HUIKEAT 96!!
Seuraavaksi mentiin esineruutuun, joka oli aika haastava. Oli notko ja siitä korkea rinne, ja tuulta ei ollenkaan ja jäätävän kylmä maa, niin ei haju liikkunna yhtään. Nopsa löysi yhden esineen, mutta yritti sisukkaasti loppuun asti etsiä sitä toistakin. Pisteet tästä 19.
Lopuksi suoritettiin viesti osuus maastossa joka aika raskas pohjaltaan mutta tasaista koko matkalta. Viestiosuudelle lähti neljä koirakkoa, kaksi bortsua, malikka ja sakemanni, joista molemmissa(alo-avo) luokissa kaksi koirakkoa. Nopsa lähti ensimmäiselle kilometrin osuudelle toisena ja hyvin juoksikin, aika 1.59...
Toiselle matkalle lähdettäessä ensin lähtevä koiruus palasi takaisin, ja Noppis joutui juoksemaan yksin, vähän janskätti kääntyykö samassa kohdassa kuin edellinen, mutta onneksi juoksi matkan(1300m), ja suoriutui jälestys osuudestakin, aika 3.04..
Vielä kerran tuli minun päähän ajassa 2.53, ja niin oli 3600metriä suoritettu. Pisteet viestiltä 169, oli mennyt piste ehken "huonosta" seuruusta Niinan päässä, tai niin arvailtiin kun ei muistettu kysyä..
Onnella ei ollut rajoja kun alkoi itselle selvitä että niin me suoritettiin tämäkin luokka, ja vieläpä ykkös tuloksella 284!!!!! SUURI KIITOS Niinalle metsäpäähän rämpimisestä, ja Nopsan hienosta ohjauksesta!!!!!
Tästä on hyvä jäädä ansaitulle talvitauolle, ainakin pk-lajeista=D!!
1 kommentti: