sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja "vanhat"kujeet =)

Niin se vain oli ja meni, niin joulu kuin uusivuosikin..;). Tässä voi vähän jo suunnitella tulevan vuoden kujeita, jotka jatkuu aikalailla saman tyylisesti kuin mennytkin.
Vuosi 2012 oli meille koiraharrastus rintamalla erittäin ONNISTUNUT, tässä vähä koostetta siitä:  Nopsalle alkuvuodesta terveet tulokset luustokuvista, saatiin tokosta niin Voi:sta kuin Evl:stä ykköstulokset, agissa kaksi 0;llaa, ja sokerina pohjalla Viestikokeen 1 ja 2 luokan koularit vieläpä ykköstuloksilla! Eipä olisi voinut kausi paremmin mennä. Parsonien kanssa kävin muutaman startin aksassa, ilman suurempaa menestystä, mutta eipä niiden kanssa tullut oikein isosti edes treenattua. Koirat oli koko vuoden terveitä, mikä kyllä kaikkein parasta!!

Vuoden 2013 tavoitteista sen verran että tärkeintä olisi edelleen pysyä terveenä koko sakki.. Muista tavoitteista sen verran että yritetään nyt Tamminäyttelystä ensin saada Nopsalle vähintään H:n arvosana tulevia valionarvoja varten ;D. Keväälle katsellaan toko-kisoja, jos sattuisi niin hyvä tuuri että loput ykköstulokset saataisiin kasaan, ja näin ollen tämän vuoden tavoite TVA tokorintamalla tulisi täytettyä.
Pk-touhuja(maastolajeja) jatketaan keväämmällä, ja sieltä tavoitteena ja toiveena olisi saada viestikokeesta vähintään koulari Voi-luokasta, ja jos jälkikokeisiin päästään niin JK1(2)olisi myös supermahtavaa. Agissa käydään jos keretään, eikä siinä isoja tavoitteita...no ehken se että saatas viimeinen ykkösen nolla =D!!
Paimennustakin olisi kiva keretä ottamaan enemmän kuin vain kerran pari kesässä, mutta ei tämänkään takia stressata vaan tehdään sitä mitä keretään=D!
Parsoneille en mitään kisatavoitteita edes laita, lenkkeillään ja touhuillaan kaikkea kivaa niiden ehdoilla!!

Tässä muutama fotonen viimekesältä: Kuvat on siskoni Pirkon ottamia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti