sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Unelmista totta...

Olin jo menettänyt uskoni että tälle vuodelle ei  päästä viestikokeeseen, mutta toisin kävi. Oma seurani järjesti pm-kisat Kajaanissa 7.9 ja ennakko odotuksista poiketen he tekivät viestiradan meille ainokaisille osallistujille. HUIPPUA!!
Aamu aloitettiin juoksu osuudella, ja siskoni Pirkko(jonka kanssa tälle kesälle vain huikeat yksi treeni takana) lähti rämpimään toiseen päähän tuomarin ja toimitsijan kanssa. Oli ollut todella rankka maasto, paljon suota ja jopa ison ojan ylitys.HUOH, tulee olemaan koiruudelle rankkaa...
Meidän ollessa ainoat osallistujat ei sitten odotustakaan tullut paljoa, mutta ei myöskään koiralle pitkiä lepotaukoja. Onneksi oli käytössä ennen suoritusta annettu Energia tankkaus (FitDog), ja tauoilla samaa evästä vähän lisää laimeampana. Lopuksi sai vielä palautus juomaa (FitDog)
Nopsahan meni ja juoksi nimensä veroisesti ;) kaikki taipaleet todella mallikkaasti ja loppu aika oli 21,40 min. Pirkon päässä lähetyksissä oli ollu jotain häikkää, ja joutunut antamaan lisäkäskyjä niinpä viestitaipaleelta pisteitä 163.


Seuravaksi oli vuorossa esineruutu, eikä levähdystä juoksun jälkeen tullut varmaan puolta tuntiakaan. Ihmeesti oli kuitenkin palautunut hyvin kun aikaa meni vain jotain 2.45 min ja kolme esinettä oli minulla =D
Suritusta tuomari ylisti ja pisteitä saatiin  ansaitusti 30!!

Lopuksi tottikseen Seppälän toimipisteen kentälle joka olikin aivan upea paikka!
Tottikseen mentiin niin että jouduin ensin paikalla oloon ja sen jälkeen tehtiin yksilö liikkeet.
 Ainoita virheitä olivat tasamaanoudossa jäi hiukka kauas minusta, kosketus hyppy esteeseen ja toivoi vielä nopeampaa vinoeste noutoa. Muuten tuomari (tiukka Heikki Törrönen) ylisti meidän suoritusta yli odotusten niin että pisteitä saatiin 95!!!
Kun loppu pisteet ynnättään saadaan yhteistulos 288p VK3 ja vieläpä Kainuun Kennelpiirin mestaruus viestillä 2013!!! Samalla tuli eka kiinnitys Kva-arvoon,jeeee.
Minä olen  onnellinen ja kiitollinen kaikille niille jotka saitten osaltanne aikaiseksi tämän tuloksen eli NÖYRIN KIITOS: Pirkko, Heta, Niina ja Riikka.
 Kaikkein suurin kiitos kuitenkin tälle super lahjakkaalle työ myyrälleni eli Nopsalle ilman sitä ei olisi näitä tuloksiakaan =D

Onnea myös treenikamulle Niinalle ja Mimmille piirinmestaruus jäjeltä pistein 279!!!!!

(Kuvat otti Hanne Karppinen)

1 kommentti: