torstai 31. lokakuuta 2013

Nopsan mittaus..

Pitkästä aikaa käytin Noppiksen puntarilla, ja tarkistinpa vielä korkeudenkin.

Nopsa neiti ikää 3 vuotta ja melkein 4kk painaa 17,2 kg ja korkeutta huimat 50 cm. Karvaa ei ole tällä hetkellä nimeksikään niin ei sekään ole nostamassa painoa, eli kaiken pohjavillan pudottanut. On nyt erittäin lihaksikkaassa/jäntevässä kunnossa, mistä tuo paino tuleekin koska ei ole yhtään ylimääräistä/tai liikaa luitten päällä. Nopsahan(niin kuin meidän kaikki koirat) on syönyt koko ikänsä raakaruokaa, ja kyllä sopii tälle yksilölle, ei ole iho tai muitakaan ongelmia! Nopsa syksyisten lehtien keskellä Sini-tyttöni kuvaamana.


Mikähän ryntäys lie tähän minunkin(ei niin ihmeelliseen) blogiin tullut kun katsojia käynyt ;) Olis kivaa vaan kun joku jotain kommentoisi joskus..vink,vink...
4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva Nopsasta! Kyllä Sini osaa! :) Ja mun bortsu kuume sen kun kasvaa,,,

  VastaaPoista
 2. Siihen kuumeeseenhan on vai yksi lääke ;D

  VastaaPoista
 3. Tunnustan vierailut.;) Ja kuume se on täälläkin! ;D

  VastaaPoista
 4. Hippakin on tullut "isoksi" :) On selkeästi saanut lisää massaa ja näyttää todella upealle. tosin sen puntari on vain 13,5kg mutta hipsulle se on paljon. korkeutta hippiäisellä 49cm. Näyttää tanakammalle mitä on sillä viime kesänä sain kuulla että pitäisi laittaa laihikselle(!!) mikä ei kyllä toteutunut sillä läskiä ei hipassa ole grammaakaan liikaa.
  Siprihän oli sellainen vahvarakenteinen narttu ja siihen ovat tytöt tainneet tulla :)

  VastaaPoista