torstai 27. elokuuta 2015

Kisakuulumiset..

Täp-herra aloitti kisauransa Nurmeksessa Alo- tokossa toukokuun lopulla, ja koehan meni yli odotusten kun herra nappasi täydet 200 pistettä ja luokka voiton!!


Seuraavaksi oli vuorossa Avoin luokka kajaanissa, sekin selvitettiin hienosti pistein 189  luokka voiton kera!Nopsa aloitti tämän vuoden kisa urakkansa elokuun alussa jälki kokeen merkeissä, mutta harmittavasti marjastajien/sienestäjien harhat veivät mennessään. Mutta eipä jääty murehtimaan ja seuraavaksi olikin vuorossa  kainuun kennelpiirin mestaruuskoe kajaanissa 22,8. Kisa meni yli odotusten ja Nopsa on jäljen uusi PIIRINMESTARI pistein 273 eli tottis 94 + maasto 179( yksi väli keppi jäi ja -1 janalta).

Nopsahan on nyt voittanut neljä piirin mestaruutta  kolmessa(toko, viesti, jälki) eri lajissa. Eli aikas hyvä saavutus tältä pikkuiselta moni taiturilta. Sen kanssa on aina ilo kisata ja harrastaa, KIITOS rakas Nopsa!!!


1 kommentti:

  1. Alright, so many winners in this post. We hope you had a doggie good time and love the beautiful ribbons you received for winning. Thanks for the share. Have a great day.
    World of Animals

    VastaaPoista