tiistai 11. syyskuuta 2012

Juoksut ja muuta höpinää...;)

Niinkuin otsikkokin sanoo Nopsa-neiti aloitti lopultakin elämänsä toiset juoksut(vkolla 35). Eihän edellisistä mennytkään kuin vaan 9kuukautta;). Harrastuksia ajatellen sopii minulle aivan mainiosti tuollainen väli. Pikku-tytöt oli ne jo pitänyt kesä-heinäkuun vaihteessa, ja luulin että Nopsakin samaan syssyyn mutta eipä mennyt niin kuin luulin...Toivotaan että tuollainen  väli on ja pysyy jatkossakin, niin voi tarkemmin suunnitella kokeita yms... Tämän juoksun myötä ei päästy sitten tokon piirinmestaruus kisoihin, ja meidän ekat jälkikisatkin missattin, olisi ollut vieläpä niinkin lähellä kuin Lieksassa, huoh...Mutta ei harmita, nimittäin tälle vuodelle asetetut tavoitteet on saavutettu moninkertaisesti!!! Koirankin kun on saanut pitää terveenä, olen enempi kuin ONNELLINEN!!!
Tosin katsellaan kyllä kisa kalentereita sillä silmällä, jos sattuisi kohtuu matkan päässä olemaan esim. viesti tai jälkikoe, niin voishan sitä viel käydäkin jos vaan mukaan mahtuu. Toko kisat on myös vielä mielessä, ja jos ne nyt saisi pois alta syksyn/talven päälle, niin voisi ensi kesänä keskittyä pelkästään pk-lajeihin, ja jos aikaa jää niin myös paimennus juttuihin ja ehken myös agilityynkin joka nyt kyllä jäänyt muiden harrasteiden varjoon...Ei vaan kerkeä kaikkea, ja itsellä kuitenkin suurin palo on tuonne PK-lajeihin niin niitä sit touhutaan!!
Parsoneiden kanssa ei ole myöskään mitään isoja juttuja harjoiteltu ainakaan tavoitteellisesti, menee enempikin lenkkeilyn puolelle.
Sini-tyttönen onneksi treenailee molempien kanssa "koti-aksaa", ja Nirpun kanssa toko-juttuja. Pari valjakko olikin Sotkamossa elämänsä ekoissa Mölli-tokoissa, ja sijoitus hienosti kolmas ja tuloskin oli tosi hyvä 180.5pistettä!!


 Nopsa maassa "blöts"-käskyllä ;)
 Nopsa 2v 1 kk  n.50cm korkea, ja painoa 15-16kg
Koko katras poseeraa pihakivellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti