sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Aksakisat 20.10

Tulipas käväistyä pitkästä aikaa agi-kisoissa, kun sattui sopivasti Kajaanissa sellaset olemaan;D. Ilmoitin Ninin yhteen starttiin, kun sillä jo ennestään LUVA hyppäriltä, ja Nopsan kahteen. Kisat oli maneesissa missä jo viime syksynä kisasin Nellin kanssa. Tuomarina oli Rauli Virta, joka oli tehnyt hauskoja ratoja pitkine loppu suorineen..

Aloitin ensin Ninin ja kanssa, ja alku näytti lupaavalta, koiruus oli tosi hyvässä vireessä ja lähti raivolla radalle. Kontaktit teki mallikkaasti, mutta sitten keppeille vienti avo-kulmasta oli meidän kompastuskivi kun meni läpi keppien takana olevalle okserille ja hyllyhän siitä tuli, muuten loppu rata hienosti..

Nopsalla oli ensin agirata, ja se oli aika sama kuin Ninillä, vain kepeille vienti kulmaa hiukan helpotettu. Nopsa teki myös tosi hienot kontaktit, vaikka esim A.ta ei ole toukokuun kisan jälkeen kertaakaan otettu ;D. Oma ohjaus veti yhdellä hypyllä Nopsan ohittamaan esteen, ja siitä sitten vitonen, loppu rata olikin täydellistä ja nopeaa meno, taidettiin ihanne-aikakin alittaa jotain -14 sekkaa..

Toinen rata olikin sitten vauhdikas hyppäri, joka mentiin sitten virheittä ja tuloksen nolla, ja kun vielä aika oli nopein niin voittohan siitä tuli =D=D!!! Ihanne aika alitettiin jotain -17 sekkaa...

Mahtavan upeaa tällänen menstys, vaikka ei todellakan olla liiemmin treenailtu, varsinkaan pitempää rataa ja enimmäkseen vieläpä kotipihassa omilla esteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti